טרמינייטור - הסוף לעובש
DeSalin AM

- משמיד עובש עוצמתי ומונע את חזרתו לאורך זמן
- 2 פעולות במוצר אחד: משמיד ומחטא ומונע את חזרת העובש
- חומר עוצמתי במיוחד
- אינו מכיל כלור
- על בסיס מים לשימוש פנימי או חיצוני
כללי:
טרמינייטור הינו חומר עוצמתי להשמדת עובש, על בסיס מים לשימוש פנימי או חיצוני. בעל פעולה חזקה ויעילה נגד פטריות (עובש), בקטריות ומיקרואורגניזמים. טרמינייטור לא רק שינקה את הכתמים השחורים של העובש אלא גם ימנע מהם להופיע שוב.
אידיאלי לניקוי ותחזוקה של חדרי אמבטיה, מטבחים, מרתפים, בריכות, מקלטים ומקומות נוספים בעלי לחות גבוהה ואור ואוורור מועטים. ניתן לשימוש על קירות צבועים או לא צבועים, אריחים, קרמיקה, אבנים ובטון.
מומלץ ל:
לניקוי ודחייה אפקטיבית של עובש
מידע נוסף על המוצר:
הוראות יישום
יש לערבב היטב לפני השימוש. יש לרסס את הטרמינייטור על פני השטח הנגועים באופן אחיד ויסודי. יש לאפשר לחומר לפעול למשך 30 דקות ולאחר מכן לנקות את פני השטח בעזרת ספוג/מטלית/מברשת ומים.
יישום כשכבת הגנה ומניעה: על מנת למנוע מהעובש לחזור, יש ליישם שכבת הגנה, כאשר החומר מדולל ביחס של 1:4 עם מים (1 חומר, 4 מים). ניתן לשפוך את החומר מהבקבוק ולדללו עם מים. לאחר מכן ניתן ליישם את החומר עם מברשת או להחזירו לבקבוק המרסס כאשר הינו מדולל עם המים. יש לאפשר ייבוש של 4-6 שעות. להגנה מתמשכת מומלץ ליישם שכבה של טרמינייטור אחת ל-6 חודשים.
נתונים טכנים ומחשבון שטח
- | התזה | 5-35 מעלות צלזיוס | - | מים וסבון | 0.5 ליטר |